Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan kurşunlanmak

Rüyada ayaktan kurşunlanmak

Rüyada ayaktan kurşunlanmak anne babanın birbirine düşeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, namının yürüyeceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Ekibinizde veya çevrenizde bulunan bazı kişiler üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmiyor olabilirler.

Rüyada ayaktan kurşunlanmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, malların çoğalacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan kurşun yemek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine inanılır.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet eder.

Rüyada ayakta alkışlanmak arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına inanılır.

Rüyada ayakta siyah çorap görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada ayaktan kir çıkarmak ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments