Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiklerini korumak

Rüyada sevdiklerini korumak

Rüyada sevdiklerini korumak büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kimseden korkmayacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiklerini korumak gördüyseniz:

  • Ailenizle birlikte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada sevdiğini koruduğunu görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi korumak daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiklerini korumak ruhsal olarak etkileneceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini korumak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, daha çok dünya malı edineceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kızı korumak iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuzenini korumak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir kadını korumak kendisi için yeni bir yol çizeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments