Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını korumak

Rüyada bir kadını korumak

Rüyada bir kadını korumak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, karlı çıkacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, güzel işler yapacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada bir kadını korumak gördüyseniz:

  • Duygularınızı, beklentilerinizi veya planlarınızı paylaşarak ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada hamile kadını korumak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını korumak sorunların ve sıkıntıların artacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadını korumak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini korumak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada bir hayvanı korumak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, bol bol hayır duası alınacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini korumak basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, sıkıntıların biteceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine işarettir.

Rüyada yılanı korumak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada yavru köpeği korumak üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments