Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini koruduğunu görmek

Rüyada sevdiğini koruduğunu görmek

Rüyada sevdiğini koruduğunu görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, borçların hafifleyeceğine, hayırlı haberler alınacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, hasta ise şifa bulacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini koruduğunu gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı revize etmenizde fayda var.

Rüyada sevdiklerini korumak yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi korumak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini koruduğunu görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kızı korumak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini korumak malını ve parasını kaybedeceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanı korumak güzel günler için çalışılacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu korumak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir hayvanı korumak geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, atılan adımların zarar vereceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments