Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızı korumak

Rüyada sevdiği kızı korumak

Rüyada sevdiği kızı korumak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya, yaptığı iş ile başarılı olacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, endişeli durumların son bulacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı korumak gördüyseniz:

  • Daha fazlasına ihtiyaçları var.

Rüyada sevdiği kızı korumak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızını korumak attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı korumak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına işarettir.

Rüyada sevdiklerini korumak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, büyük ferahlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi korumak hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini korumak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini koruduğunu görmek adının ülke dışında yayılacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hastalıklarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızın görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments