Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini korumak

Rüyada sevdiğini korumak

Rüyada sevdiğini korumak deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, onu doyasıya yaşayacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini korumak gördüyseniz:

  • Değişiklik ihtiyacınız artıyor.

Rüyada sevdiğini korumak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kızı korumak uzun bir hayat yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini koruduğunu görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiklerini korumak kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi korumak huzurlu günlerin biteceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada polisin koruduğunu görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını korumak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, eve huzur dolacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yeri korumak daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments