Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzenini korumak

Rüyada kuzenini korumak

Rüyada kuzenini korumak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına delalet eder.

Rüyada kuzenini korumak gördüyseniz:

  • Belli plan, sunum veya teklifleriniz karşınızdaki kişilere gerçekçi görünmeyebilir.

Rüyada kuzenini korumak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına yorulur.

Rüyada birini köpekten korumak düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu korumak düşmanından kurtulmaya, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını korumak her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini koruduğunu görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada kardeşi korumak hayırlı gelişmeler yaşanacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada birilerini korumak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments