Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük köprüden geçmek

Rüyada çürük köprüden geçmek

Rüyada çürük köprüden geçmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, günaha gireceğine işarettir.

Rüyada çürük köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Yani, bırakın herkes kendi bildiği gibi yapsın.

Rüyada çürük köprüden geçmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kırık köprüden geçmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, yaptığı işten çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada gece köprüden geçmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına yorulur.

Rüyada buzlu köprüden geçmek çok iyi bir kariyer edineceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına alamet eder.

Rüyada köprü üstünden geçmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köprü üzerinden geçmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada istanbul köprüsünden geçmek yapılan işte yalnız kalınacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments