Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir köprüden geçmek

Rüyada büyük bir köprüden geçmek

Rüyada büyük bir köprüden geçmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanızı sağlayacak seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada büyük bir köprüden geçmek atılıma geçeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kırık köprüden geçmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, en doğru şekilde öğreneceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada deniz üstündeki köprüden geçmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada taş köprüden geçmek günlerini hastanede geçireceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada buzlu köprüden geçmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köprüden arabayla geçmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, itibarını geri kazanacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle köprüden geçmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta köprüden geçmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments