Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden koşarak geçmek

Rüyada köprüden koşarak geçmek

Rüyada köprüden koşarak geçmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada köprüden koşarak geçmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar atmosfer kuralları çiğnemek, dengesiz veya istikrarsız davranmak konusunda herkesi teşvik etse de, mevcut durumların sizi engelleyen veya kısıtlayan tarafları ya da sınırları konusunda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Rüyada köprüden koşarak geçmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizi koşarak geçmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koşarak birini geçmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada yıkık köprüden geçmek çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük köprüden geçmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek köprüden geçmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments