Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü üzerinden geçmek

Rüyada köprü üzerinden geçmek

Rüyada köprü üzerinden geçmek kısmetlerinin artacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına alamet eder.

Rüyada köprü üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayirması olasıdır.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine inanılır.

Rüyada köprüde geçmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada köprü üstünden geçmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sırat köprüsünden geçmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, kazancının sürekli artacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla köprüden geçmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına inanılır.

Rüyada köprüyü yürüyerek geçmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine inanılır.

Rüyada köprüden karşıya geçmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, istenmeyen bir yolculuğa, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalettir.

Rüyada tahta köprüden geçmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, mutluluğu yakalayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments