Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince köprüden geçmek

Rüyada ince köprüden geçmek

Rüyada ince köprüden geçmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalettir.

Rüyada ince köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Kendinize biraz rahat verin.

Rüyada ince bir köprüden geçmek başarılarının devam edeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ince köprüden geçmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet etmektedir.

Rüyada ince köprü görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, bereketli işler yapacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla köprüden geçmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına delalettir.

Rüyada köprünün üstünden geçmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine işaret eder.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun köprüden geçmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, gözden düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments