Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle göz göze gelmek

Rüyada sevdiğinle göz göze gelmek

Rüyada sevdiğinle göz göze gelmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, keder yaşayacağına, ağız tadının da kaçacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinle göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız olasıdır.

Rüyada sevdiğinle göz göze gelmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin insanla göz göze gelmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada kadınla göz göze gelmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, günden güne sorunlarının artacağına işarettir.

Rüyada baykuşla göz göze gelmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, herkesin yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada bir kızla göz göze gelmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına alamet eder.

Rüyada göz göze geldiğini görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments