Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz göze geldiğini görmek

Rüyada göz göze geldiğini görmek

Rüyada göz göze geldiğini görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına işarettir.

Rüyada göz göze geldiğini gördüyseniz:

  • Kendi işlerinizle uğraşmanızda fayda var.

Rüyada ölüyle göz göze gelmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada baykuşla göz göze gelmek büyük kazanç elde edileceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada erkekle göz göze gelmek strese gireceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadınla göz göze gelmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın alamet eder.

Rüyada şeytanla göz göze gelmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkek göz göze gelmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadınla göz göze gelmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada göz göze gelmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, gönlünün ferahlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments