Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, geçiminin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamakta fayda var.

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insanla göz göze gelmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, işinde ustalaşacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinle göz göze gelmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada göz göze gelmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisiyle göz göze gelmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine tabir olunur.

Rüyada yılanla göz göze gelmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, büyük bir ortaklığa gireceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments