Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, saadetinin yükseleceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, insanların güvenini kazanacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Değişimden korkmamalısınız.

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, gönlünce bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle göz göze gelmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, beklenilen takdiri alacağına, saygının hiç eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin insanla göz göze gelmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına inanılır.

Rüyada kediyle göz göze gelmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına alamet eder.

Rüyada ölüyle göz göze gelmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkek göz göze gelmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalet eder.

Rüyada köpekle göz göze gelmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments