Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin insanla göz göze gelmek

Rüyada sevdiğin insanla göz göze gelmek

Rüyada sevdiğin insanla göz göze gelmek güzel haberlerin alınacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin insanla göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınızla diğerlerinin ihtiyaçları farklı olabilir.

Rüyada sevdiğin insanla göz göze gelmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, zor durumların sona ereceğine, iş hayatında günah işleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle göz göze gelmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada kediyle göz göze gelmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada şeytanla göz göze gelmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş biriyle göz göze gelmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, yeni yatırımlar yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments