Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınla göz göze gelmek

Rüyada kadınla göz göze gelmek

Rüyada kadınla göz göze gelmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, dertlerinin artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadınla göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Hangi konuların nasıl ilerleyeceği konusunda kafanızda net fikirleriniz oluşabilir ya da var.

Rüyada kadınla göz göze gelmek belalı insanlara denk geleceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada bir kadınla göz göze gelmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanla göz göze gelmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalet eder.

Rüyada bir kızla göz göze gelmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz göze gelmek keyfinin yerine geleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinle göz göze gelmek işlerine yeni işler katacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına alamet eder.

Rüyada biriyle göz göze gelmek edilen duaların kabul edileceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle göz göze gelmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments