Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baykuşla göz göze gelmek

Rüyada baykuşla göz göze gelmek

Rüyada baykuşla göz göze gelmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, ruhen güzelleşeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine rivayet eder.

Rüyada baykuşla göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanızla zor bir durum yaşayabilirsiniz, duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada baykuşla göz göze gelmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, işlerin eski haline döneceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine delalettir.

Rüyada ölüyle göz göze gelmek hem amaçlarına nail olamayacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kızla göz göze gelmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada atla göz göze gelmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada cinle göz göze gelmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada yılanla göz göze gelmek kazancının bereketleneceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine alamet eder.

Rüyada kediyle göz göze gelmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, hane içine ay doğacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments