Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızla göz göze gelmek

Rüyada bir kızla göz göze gelmek

Rüyada bir kızla göz göze gelmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, ileride çok zengin biri olacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızla göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Ne kadar azını hayal ederseniz o kadar fazla şey elde edebilirsiniz.

Rüyada kızla göz göze gelmek işlerinin duracağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına işaret eder.

Rüyada bir kızla göz göze gelmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisiyle göz göze gelmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine tabir olunur.

Rüyada şeytanla göz göze gelmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada baykuşla göz göze gelmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, hayatının iyileşeceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalettir.

Rüyada göz göze geldiğini görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkekle göz göze gelmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, onurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına inanılır.

Rüyada ölüyle göz göze gelmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments