Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nasırdan kurtulmak

Rüyada nasırdan kurtulmak

Rüyada nasırdan kurtulmak darlık içine düşeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada nasırdan kurtulmak gördüyseniz:

  • Kırıcı konuşmalara açıksınız.

Rüyada nasırdan kurtulmak yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nasırlı ayak görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada elinde nasır görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada ayaktan nasır çıkarmak hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada nasır sökmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, maddi konularda kayıplar olacağına tabir olunur.

Rüyada ayağın altında nasır görmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada ayaktan nasır koparmak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nasırlı el görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments