Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan nasır çıkarmak

Rüyada ayaktan nasır çıkarmak

Rüyada ayaktan nasır çıkarmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, kişinin her türlü zenginliğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, ticarette ilerleyeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına işaret eder.

Rüyada ayaktan nasır çıkarmak gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında sıkıntı verici bir durum olabilir.

Rüyada ayaktan nasır çıkarmak rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, zor günlerin uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakta nasır görmek hastalıkların uzak duracağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına delalettir.

Rüyada ayaktan nasır koparmak Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada nasır çıkarmak hedeflerini tutturamayacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak alamet etmektedir.

Rüyada elinde nasır görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işarettir.

Rüyada ayak nasırı görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada nasır aldırmak uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada nasırlı el görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments