Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nasırlı ayak görmek

Rüyada nasırlı ayak görmek

Rüyada nasırlı ayak görmek bazı ortaklıklar kuracağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, birlikte bazı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada nasırlı ayak gördüyseniz:

  • Bazı tecrübeli kimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Rüyada ayak nasırı görmek zor günlerden geçeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nasırlı ayak görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına yorulur.

Rüyada ayak nasırı temizlemek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada ayağında nasır çıktığını görmek muradınıza ereceğinize, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağın altında nasır görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, alım gücünde yükselme olacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağının altında nasır görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine alamet eder.

Rüyada ayak altında nasır görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine delalettir.

Rüyada nasır çıktığını görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments