Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan nasır koparmak

Rüyada ayaktan nasır koparmak

Rüyada ayaktan nasır koparmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bahtının da çok parlak olacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ayaktan nasır koparmak gördüyseniz:

  • Sorumluluk bilinciniz size faydalı olabilecek pozisyonlara gelmenize yardım edebilir veya diğerlerinin size saygı duymasını sağlayabilir.

Rüyada ayaktan nasır koparmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakta nasır görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işaret eder.

Rüyada ayaktan nasır çıkarmak yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına işarettir.

Rüyada ayak altında nasır görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine yorulur.

Rüyada ayak nasırı görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada nasır sökmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine inanılır.

Rüyada nasır yolmak kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hararetli olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada nasır aldırmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, kötülüklerden uzak kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments