Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nasır koparmak

Rüyada nasır koparmak

Rüyada nasır koparmak kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nasır koparmak gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada nasırlı el görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaktan nasır koparmak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada elinde nasır görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağın altında nasır görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, ekonomik gücün çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada elleri nasırlı görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ayakta nasır görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine yorulur.

Rüyada ayak altında nasır görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, beden sağlığının zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağının altında nasır görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments