Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağın altında nasır görmek

Rüyada ayağın altında nasır görmek

Rüyada ayağın altında nasır görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada ayağın altında nasır gördüyseniz:

  • Birçok konuda, arkadaşlarınızdan destek görmeniz mümkündür.

Rüyada ayağın altında nasır görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağının altında nasır görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına yorulur.

Rüyada ayak altında nasır görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak nasırı temizlemek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, Allah katında günahlarının affolacağına alamet etmektedir.

Rüyada nasırlı ayak görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ayak nasırı görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına alamet eder.

Rüyada ayağında nasır çıktığını görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada nasır kesmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments