Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri nasırlı görmek

Rüyada elleri nasırlı görmek

Rüyada elleri nasırlı görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elleri nasırlı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi veya yaptıklarınızı hemen anlayamayabilirler, on dakika sonra tekrar şansınızı denerseniz, fikirlerini değiştirmeye eğilimli olduklarını görebilirsiniz.

Rüyada nasırlı el görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada elinde nasır görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elleri nasırlı görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalet eder.

Rüyada nasırlı el tutmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada nasır kesmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, kazancında da artış meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada nasır çıktığını görmek onlar tarafından yüceltileceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına rivayet eder.

Rüyada ayağında nasır çıktığını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaktan nasır koparmak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments