Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin dudağını ısırmak

Rüyada sevdiğinin dudağını ısırmak

Rüyada sevdiğinin dudağını ısırmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, nahoş sözler işiteceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin dudağını ısırmak gördüyseniz:

  • Yani, bırakın herkes kendi bildiği gibi yapsın.

Rüyada sevdiğinin dudağını ısırmak kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, güzel haberler alacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dudağı ısırmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine delalettir.

Rüyada dudağını ısırmak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, şifa bulacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına işaret etmektedir.

Rüyada dudak ısırmak görmek kişinin afiyette olacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudak ısırmak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin dudağını ısırmak mali anlamda rahatının yerinde olacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine inanılır.

Rüyada dudaktan ısırmak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek sevinçli haberler alınacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments