Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü okşadığını görmek

Rüyada birinin yüzünü okşadığını görmek

Rüyada birinin yüzünü okşadığını görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kalabalık günler geçirileceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzünü okşadığını gördüyseniz:

  • Farklı teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada birinin yüzünü okşadığını görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü okşamak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünü okşamak endişelerinden kurtulacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşamak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzü okşamak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin yüzünü okşamak büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü okşamak ticaretin büyüyeceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, iş değişikliğine gidileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments