Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin yüzünde yara görmek

Rüyada sevdiğinin yüzünde yara görmek

Rüyada sevdiğinin yüzünde yara görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzünde yara gördüyseniz:

  • Planlarınızdan hiç kimseye bahsetmeyin, çok yakında konu hakkındaki duygularınız değişebilir.

Rüyada sevdiğinin yüzünde yara görmek hafif ve iyi hissedeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, cesaretini yeninden toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünü yara içinde görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada yüzünün yara olmasını görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada yüzümde yara görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada birinin yüzünde yara görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü yara görmek kısmetlerinin bollaşacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde bıçak yarası görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulur.

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments