Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü yara içinde görmek

Rüyada birinin yüzünü yara içinde görmek

Rüyada birinin yüzünü yara içinde görmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü yara içinde gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda fırsatlar sizi bekliyor.

Rüyada yüzünü yara içinde görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret eder.

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzü yara içinde görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü yara içinde görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, güzel günler geçireceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzünü yara içinde görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet eder.

Rüyada yüzünün yaralandığını görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments