Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün yara olmasını görmek

Rüyada yüzünün yara olmasını görmek

Rüyada yüzünün yara olmasını görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, büyük başarılar kazanılacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün yara olmasını gördüyseniz:

  • Koşullarınızı karşı tarafa empoze etmeye çalışmanızın olumsuz geri dönüşleri olabilir.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzün yara olduğunu görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işarettir.

Rüyada eli yüzü yara görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin yüzünde yara görmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işlerinin günden güne bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde yara görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün yara olmasını görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine işarettir.

Rüyada yüzünde yara olduğunu görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, onlardan taraf hayır göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments