Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünde yara görmek

Rüyada birinin yüzünde yara görmek

Rüyada birinin yüzünde yara görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde yara gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin istediğiniz şekilde yapılması konusunda diğerlerine baskı kurabilirsiniz.

Rüyada annenin yüzünde yara görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, zenginleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi yüzünü yara içinde görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde yaralar görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğun yüzünde yara görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün yaralandığını görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, önünü açacağına yorulur.

Rüyada başka birinin yüzünde yara görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, çok daha büyük adımların atılacağına işaret eder.

Rüyada yüzü yara içinde görmek spor yapmaya başlanılacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments