Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde bıçak yarası görmek

Rüyada yüzünde bıçak yarası görmek

Rüyada yüzünde bıçak yarası görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, mülkiyetinin de artacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde bıçak yarası gördüyseniz:

  • Farkındalığınızı arttıracak aktiviteler aynı zamanda yaşam tarınızı da zenginleştirebilir.

Rüyada yüzünde bıçak yarası görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıçak yarası görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına işaret eder.

Rüyada bıçaklanarak yaralanmak toplumda yükseleceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzde bıçak yarası görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada bıçakla birinin yaralandığını görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından bıçakla yaralanmak işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına işarettir.

Rüyada sırtında bıçak yarası görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe rivayet eder.

Rüyada bıçaklanarak yaralandığını görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments