Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü yaralar içinde gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen veya desteklemeyen kişileri net şekilde ayırt edebilirsiniz.

Rüyada kendi yüzünü yara içinde görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, hayırlı bir işe başlayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü yara içinde görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kendisini işine veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin yüzünü yara içinde görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, daha çok çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü yara içinde görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek özlemlerini bitireceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments