Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği insanın sesini duymak

Rüyada sevdiği insanın sesini duymak

Rüyada sevdiği insanın sesini duymak el attığı her işten zararla çıkacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insanın sesini duymak gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor sözler verebilirsiniz.

Rüyada sevdiği insanın sesini duymak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölmüş insanın sesini duymak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada insan sesini duymak uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, şans ve kısmet elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü bir insanın sesini duymak maddi ve manevi olarak sevineceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada gaipten insan sesi duymak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen insanın sesini duymak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada insan ses duymak kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, ibadete ağırlık verileceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments