Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Belli iş ya da projelerin tamamlanması ya da belli hedeflere ulaşılması anlamında kendinize güvenebilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin sesini duymak gayrimenkul sahibi olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura delalettir.

Rüyada ölmüş bir kişinin sesini duymak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen bir kişinin sesini duymak bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölü kişinin sesini duymak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, dileklerin kabul olacağına, bol nimete kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölen kişinin sesini duymak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin sesini duymak durumunuzun iyileşeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments