Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini okşamak

Rüyada sevdiğini okşamak

Rüyada sevdiğini okşamak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, boş yere korku duyulacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini okşamak gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetler esnasında faydalı kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak sevdiği kimseden hayır göreceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini okşamak sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, duymadığı sözleri duyacağına, maddi zararın büyük olacağına işarettir.

Rüyada köpek sevmek okşamak edilen duaların karşılığını bulacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak kazanılan paranın artacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, bahtının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kötü günler görüleceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments