Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek sevmek okşamak

Rüyada köpek sevmek okşamak

Rüyada köpek sevmek okşamak kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, hem işinde başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada köpek sevmek okşamak gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz istediğinizden farklı bir konuda görev alabilir ya da başka bir işyerinden olumlu sonuç alabilirsiniz.

Rüyada köpek sevmek okşamak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına delalet eder.

Rüyada bir köpeği okşamak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada köpeği okşamak sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin kafasını okşamak rahatının ve huzurunun bozulacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek başını okşamak ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin başını okşamak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada köpek başı okşamak ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek okşamak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments