Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak gördüyseniz:

  • Olumsuz kişilerden uzak durun.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak saygının ve iletişimin bozulacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Rüyada köpek sevmek okşamak karşısına iyi insanların çıkacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak istediği gibi yaşayacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini okşamak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hayata karşı cesaretleneceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments