Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin peşinden gitmek

Rüyada birinin peşinden gitmek

Rüyada birinin peşinden gitmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, başarıların devamlı olacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız gergin.

Rüyada yılanın peşinden gitmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, şaşkın olacağına alamet eder.

Rüyada ölen birinin peşinden gitmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin peşinden gitmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün peşine gitmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin peşinden gitmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin peşinden gitmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, mal mülk kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin peşinden gitmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine inanılır.

Rüyada kedinin peşinden gitmek yoksul için zenginliğe, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments