Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin peşinden gitmek

Rüyada ölmüş birinin peşinden gitmek

Rüyada ölmüş birinin peşinden gitmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizde veya belli iş ya da konularda eli kuvvetli olan taraf siz olsanız dahi, bazı kişileri zorlamamanızda fayda var.

Rüyada eski sevgilinin peşinden gitmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, dara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın peşinden gitmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, kazanç kapılarının açılacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin peşinden gitmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, kısmetin açılacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin peşinden gitmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin peşinden gitmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin peşinden gitmek borçlarının kendisini çok aşacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin peşinden gitmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, iyi kısmetleri olacağına delalet eder.

Rüyada ölünün peşinden gitmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments