Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyunun peşinden gitmek

Rüyada koyunun peşinden gitmek

Rüyada koyunun peşinden gitmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyunun peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı bazı noktaların üzerinde durarak ya da karşı tarafın hassas noktalarına dokunarak yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada koyunun peşinden gitmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyun peşinden koşmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına yorulur.

Rüyada koyunun peşinden geldiğini görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin peşinden gitmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızın peşinden gitmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin peşinden gitmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin peşinden gitmek başa iş açacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada ölen birinin peşinden gitmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments