Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün peşinden gitmek

Rüyada ölünün peşinden gitmek

Rüyada ölünün peşinden gitmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölünün peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Talepkar kişiler veya artan istekler stres yaratabilir.

Rüyada ölünün peşinden gitmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, onlarla gönül birliği edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün peşine gitmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, kendisini iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin peşinden gitmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, kem gözlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinin peşinden gitmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının peşinden gitmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına delalettir.

Rüyada kedinin peşinden gitmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, adından konuşulur olacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin peşinden gitmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin peşinden gitmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments