Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, sevinçli haberlere, kendi işinin başına geçeceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle, iş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde çok fazla fikir değiştirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, çok büyük çalışmalara girileceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek hasta ise şifa bulacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin parmağında yüzük görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek düşmanına galip geleceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği adamın parmağında yüzük görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, yenileneceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments