Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük görmek

Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük görmek

Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, duygularını açığa vuracağına, elindeki malların gideceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmanız gerekiyor.

Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet eder.

Rüyada kızın parmağında yüzük görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, heveslerinin biteceğine işarettir.

Rüyada bir kızın parmağında yüzük görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada kızının parmağında yüzük görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, itibarının ve makamının artacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek doğru adımlar atacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, işlerinin kötüleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments