Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek

Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek

Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Bazı oluşumların, planların ya da ilişkilerin içinde neden yer aldığınızı anlamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına tabir olunur.

Rüyada kızın parmağında yüzük görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bir kızın parmağında yüzük görmek can derdine düşeceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada kızının parmağında yüzük görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments