Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında altın alyans görmek

Rüyada parmağında altın alyans görmek

Rüyada parmağında altın alyans görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, geçim derdinden kurtulacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada parmağında altın alyans gördüyseniz:

  • Daha önce başladığınız girişimler bazı ufak aksaklıklarla devam ediyor.

Rüyada parmağa altın alyans takmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kötü sözler duyacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, güzel günler için çalışılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada parmağında altın alyans görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına işarettir.

Rüyada parmağa alyans takmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada alyansı parmaktan çıkarmak parasının ve malının artacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, deniz aşırı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin parmağında alyans görmek yanlış seçimler yapacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments