Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında alyans yüzük görmek

Rüyada parmağında alyans yüzük görmek

Rüyada parmağında alyans yüzük görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, makamının ve ününün artacağına yorulur.

Rüyada parmağında alyans yüzük gördüyseniz:

  • Dedikoduların canınızı sıkmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Rüyada parmağında alyans yüzük görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına yorulur.

Rüyada kendi parmağında alyans görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına işaret eder.

Rüyada sol parmakta alyans görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada parmağında alyans olduğunu görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine yorulur.

Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, arkadaştan görülecek faydaya, kendini dinine daha fazla vereceğine rivayet eder.

Rüyada alyansı parmağından çıkarmak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments