Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Evinizde bazı dekoratif değişiklikler yapabilir ya da bazı ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada erkeğin parmağında alyans görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına delalettir.

Rüyada erkek parmağında alyans görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına inanılır.

Rüyada parmağında alyans olduğunu görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, sıkıntı çekeceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada parmakta alyans görmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalettir.

Rüyada parmağına alyans takmak bedenen ve ruhen dinleneceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments